Over Twins Sparks

Twin Sparks is in 2003 opgericht door Michaël J. Nelck

 

Over Michaël J. Nelck

Na zijn studie Rechten in Groningen heeft Michaël gedurende 16 jaar bij ABN-AMRO Bank gewerkt, begonnen als bedrijfsjurist en geëindigd op de afdeling waar probleem kredieten behandeld worden.

In de periode 2003-2007 was Michaël als freelancer werkzaam, onder andere bij Bouwfonds Property Finance en bij Bijzonder Beheer van Rabo Bank Nederland.

Van 2008 tot 2012 heeft Michaël gewerkt als Bedrijfshoofd Intermediairs van Reaal te Alkmaar. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor het aanstellingen beleid van -, en de verstrekking en het beheer van krediet aan intermediairs.

Vanuit de behoefte om ook zijn juridische kennis op zelfstandige en onafhankelijke wijze aan ondernemers ten dienste te stellen is hij in 2013 gestart bij Arena Advocaten te Utrecht. Sindsdien heeft hij als advocaat de belangen behartigd van ondernemers en aandeelhouders. Juni 2016 is Michaël met zijn kantoor verhuisd naar Nunspeet waar hij zich ultimo 2018 heeft laten uitschrijven als advocaat om vanuit Twin Sparks als zelfstandig juridisch adviseur verder te gaan.

Medio 2021 is er samenwerking ontstaan met Dave Drost van Zozeker Verzekeringen die hij gaat ondersteunen bij de dienstverlening die Zozeker VVE Beheer voor verenigingen van eigenaren van zakelijk vastgoed verricht.

Meer info

Voor meer detail info over mijn loopbaan zie mijn LinkedIn pagina.

Laat u adviseren